Muutos - uhka vai mahdollisuus?

Muutos voi niin yksilö- tiimi- kuin organisaatiotasollakin pelottaa, pohdituttaa tai vaatia hurjan määrän energiaa. 

Ja toisaalta: muutos on osa meidän jokaisen arkea. Itseasiassa, koko ihmisen elämä syntymästä kuolemaan on muutosta.

Muutoksen keskeltä voidaan tunnistaa niin yksilö- kuin organisaatiotasollakin ihmisiä kolmesta ryhmästä: muutoksen torjujat, muutokseen sopeutujat ja muutoksen aktiiviset edistäjät.

Havahduttava kysymys organisaatiotason muutoksissa johtajalle on usein se, mitä sinä itse olet valmis omassa toiminnassasi muuttamaan? Oletko valmis ravistelemaan itsesi irti kaikesta, mitä olet joskus tiennyt? Oletko valmis luopumaan jostain, jota olet joskus pitänyt tärkeänä? Oletko valmis hyppäämään epämukavuusalueelle ja rakentamaan vahvuuksiesi pohjalle sinulle uniikin, vahvan tavan johtaa muutosta? 

Jos sinua kiinnostaa haastaa itsesi ja oma tapasi johtaa, kehittyä ja kasvaa johtajana tavalla, joka hakee vertaistaan, ota yhteyttä Heliin, puh 0400 347070.

Eloinnin coachingissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla ihmispelisilmä, käytännön jotamisasioiden ymmärrys ja huikea unelmointi johtamisesta, joka hakee vertaistaan. Parasta työskentelyssämme on, että me saamme unelmoida paremmasta johtamisesta yhdessä ja sitten saat lähteä kaikilla vahvuuksillasi sitä toteuttamaan. Ja jos sinulle tulee matkalla päämäärääsi heikompi hetki, minä tuen autan ja jeesaan sinut takaisin raiteille: Minä tiedän, että sinä osaat, pystyt ja sinusta on siihen.  

Eloinn kuulee ja kuuntelee, unelmoi kanssasi, ravistelee, energisoi, pysähdyttää pohtimaan, avaa näkökulmia, kehittää ajattelua ja harjoituttaa taitoja - tavalla, joka on sinun oppimistasi palveleva. Soita tai pistä viestiä niin jutellaan!

Eloinniltä eväät muutokseen!

Eloinn valmentaa johtajia, esimiehiä ja johtoryhmiä muutosten johtamiseen ja muutoksista selviämisen eli resilienssin taitoon.

Sparraamme, coachaamme ja valmennamme - tarpeenne ja tavoitteenne mukaan. Lähtökohtamme on, että muutos on luonnollista ja parhaimmillaan parasta, mitä elämään mahtuu.

Positiivisen lähtökohdan ohella työskentelymme on ratkaisukeskeistä, oivalluttavaa ja yksilöstä lähtevää. Muutoksen saa aikaan kukin yksilö omalla kohdallaan ja siksi muutoksen on lähdettävä yksilöstä itsestään.

Olipa tavoitteenasi aikaansaada muutos tai valmentaa organisaatio muutoskyvykkääksi - Eloinn auttaa! Ota yhteys Heliin: 0400-347070

Kysy tarjousta

Ota meihin yhteyttä

Eloinn virittää osaamisenne ja energianne sopivaan vireeseen! Kun tarvitset kehittämisen osaajaa, muutoksen sparraajaa, aitoa ja osaavaa coachia, ihmistuntijaa ja johtajaa, ota yhteys – tänään!

ELOINN OY
+358400347070
heli.koistinen@eloinn.fi